Tuesday, 15 January 2013

Variasi posisi seks

Asalamualaikum dan selamat sejahtera. Moga sihat belaka. Ramai yang menjalani hidup perkahwinan mengalami kebosanan dalam hubungan seksual mereka. Ini kerana kurangnya pengetahuan dalam variasi posisi seksual. Posisi seksual yang sama akan membuatkan pasangan anda berasa bosan dan ini akan merencatkan keseronokan dalam hubungan seksual.

Oklah untuk memperbaiki posisi seks anda harus tahu beberapa variasi posisi seks agar pasangan anda lebih puas dalam hubungan seks. Ok disini saya nak beri beberapa posisi seks yang boleh dicuba

DOGGY STYLE

Posisi seks ini adalah dinamakan doggy style dimana anda datang dari arah belakang isteri anda. Kedudukan isteri hendaklah dalam keadaaan merangkak dan sedikit menonggeng. Anda perlu masukkan zakar anda kedalam farajnya.(Ingat jangan masukkan zakar ke dubur kerana ianya ditegah dalam Islam)

GWHIZZ


Teknik ini dinamakan GWHIZZ dimana anda duduk dan si isteri mengangkat kaki seperti dalam gambar. Teknik ini akan membantu dalam menusukkan zakar anda ke kawasan dalam lagi dan ini akan mendatangkan nikmat yang tinggi untuk wanita.

Ini adalah 2 daripada teknik seks yang boleh anda pelajari. Untuk pelajaran lebih lagi jom masukkan email anda diruang atas belah kanan. Saya akan update mengenai teknik seks ini melalui email anda. Jom praktiskan hari ini,moga hubungan anda dan pasangan semakin intim:)

No comments:

Post a Comment